1.10.2015
Rengaskierrätykselle uudet nettisivut
LÄHIN VASTAANOTTOPISTE EI VOI OLLA KAUKANA

Autoilijat pääsevät nyt entistä vaivattomammin eroon vanhoista renkaistaan. Karttapalvelu Suomen Rengaskierrätys Oy:n uusilla nettisivuilla paikantaa lähimmät vastaanottopisteet postinumeron tai oman sijainnin perusteella. Valtakunnalliseen verkostoon kuuluu yli 2 900 vastaanottopistettä, joihin käytöstä poistetut renkaat voi jättää maksutta kierrätettäväksi ilman ostovelvoitetta.

KarttapalveluNettisivuilta löytyy myös lista 280 renkaiden tuottajasta, jotka ovat liittyneet tuottajayhteisön jäseneksi. Kuluttajat voivat näin varmistaa, että renkaiden valmistaja, maahantuoja tai pinnoittaja on huolehtinut tuottajavastuun mukaisesta kierrätysvelvoitteestaan. Valitettavasti markkinoilla toimii yhä vapaamatkustajia, jotka hyötyvät kierrätysjärjestelmästä osallistumatta sen kustannuksiin.

Nettiuudistuksella haetaan ennen kaikkea helppokäyttöisyyttä. ”Selkeytimme sivuston rakennetta renkaiden kuluttajien ja yhteistyökumppaneiden tiedon tarpeisiin. Karsimme sisältöä ja keskityimme olennaiseen lyhyesti ja ytimekkäästi. Teknisesti sivuja on helppo päivittää ja ne toimivat mainiosti myös mobiililaitteilla”, Rengaskierrätyksen toimitusjohtaja Risto Tuominen kuvailee.

Rengaskierrätyksen nettisivuille kootaan jatkossa tuoreeltaan alan uutisia meiltä ja maailmalta. ”Tarkoituksena on seuloa uutisvirrasta renkaiden tuottamista, kulutusta ja kierrätystä koskevia juttuja elinkaarinäkökulmasta. Tehostamme seurantaa uutispalvelun suosion mukaan. Kaikki palaute on tervetullutta toimintamme ja verkkopalvelumme edelleen kehittämiseksi”, Tuominen toivottaa.

Lisätietoja:
Risto Tuominen, puh. 040 717 7200
www.rengaskierratys.com